Home Charcuterie: Make your own bacon, sausages, salami and other cured meats

Täpsustused:
Autor: Paul Thomas
Lehekülgede arv: 240
Ilmumisaasta: 2020
Kauba ID: 15272329
TASUTA TARNE al 20 €
2980
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

13. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

13. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

13. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

13. jaanuarist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

13. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

13. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

13. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

13. jaanuarist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Home Charcuterie: Make your own bacon, sausages, salami and other cured meats

An accessible, expert guide to the age-old craft of preparing meat and fish products by home curing, salting and drying. Shown in clear, step-by-step photographs, the techniques are straightforward to follow: the author describes home charcuterie as an almost magical process, and one to be enjoyed. The air-dried products include hams, lomo, lardo, coppa, bresaola, and salami - Milano, Toscano, Felino, Finnochiona, piccante, venison - as well as chorizo, sobrasada, and kielbasa. There are brine-cured hams, chine, salt beef and pastrami, pressed tongue, confit duck, pates, terrine, haggis, and faggots. There are sausages, of course, including black and white puddings, dry- and brine-cured bacons, guanciale, pancetta, lamb and mutton bacon, and dry-cured rack of lamb. There is jerky and biltong, and cured gravadlax and rollmops, and smoked foods including salmon, bacon and ham.

Üldine tooteinfo: Home Charcuterie: Make your own bacon, sausages, salami and other cured meats

Kauba ID: 15272329
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,21 x 0,26 m, 0,3 kg
Kirjastus: Anness Publishing
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Täpsustamata
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Täpsustamata
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Paul Thomas
Lehekülgede arv: 240
Ilmumisaasta: 2020

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Home Charcuterie: Make your own bacon, sausages, salami and other cured meats
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Home Charcuterie: Make your own bacon, sausages, salami and other cured meats


Parimad pakkumised müüjalt Bookstore Krisostomos