Cooking for Geeks, 2e: Real Science, Great Cooks, and Good Food 2nd Revised edition

Täpsustused:
Autor: Jeff Potter
Lehekülgede arv: 488
Ilmumisaasta: 2015
Kauba ID: 15586694
TASUTA TARNE al 20 €
4368
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

14. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

14. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

14. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

14. jaanuarist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

14. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

14. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

14. jaanuarist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

14. jaanuarist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

  • 95% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Teised on vaadanud

Toote kirjeldus: Cooking for Geeks, 2e: Real Science, Great Cooks, and Good Food 2nd Revised edition

Why do we cook the way we do? Are you the innovative type, used to expressing your creativity instead of just following recipes? Do you want to learn to be a better cook or curious about the science behind what happens to food as it cooks? More than just a cookbook, Cooking for Geeks applies your curiosity to discovery, inspiration, and invention in the kitchen. Why do we bake some things at 350 F/175 C and others at 375 F/190 C? Why is medium-rare steak so popular? And just how quickly does a pizza cook if we overclock an oven to 1,000 F/540 C? Author and cooking geek Jeff Potter provides the answers to these questions and more, and offers his unique take on recipes -- from the sweet (a patent-violating chocolate chip cookie) to the savory (slow-cooked brisket). This book is an excellent and intriguing resource for anyone who enjoys cooking or wants to experiment in the kitchen. Discover what type of cook you are and calibrate your tools Learn about the important reactions in cooking, such as protein denaturation, Maillard reactions, and caramelization, and how they impact the foods we cook Gain firsthand insights from interviews with researchers, food scientists, knife experts, chefs, writers, and more, including author Harold McGee, TV personality Adam Savage, and chemist Herve This

Üldine tooteinfo: Cooking for Geeks, 2e: Real Science, Great Cooks, and Good Food 2nd Revised edition

Kauba ID: 15586694
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,02 x 0,2 x 0,23 m, 0,88 kg
Kirjastus: O'Reilly Media
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Pehme
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Toit ja jook
Raamat väljavõttega: Jah
Autor: Jeff Potter
Lehekülgede arv: 488
Ilmumisaasta: 2015

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Partnerite pakkumised
Reklaam

Hinnangud ja arvustused (0)

Cooking for Geeks, 2e: Real Science, Great Cooks, and Good Food 2nd Revised edition
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki

Soovitame osta koos: Cooking for Geeks, 2e: Real Science, Great Cooks, and Good Food 2nd Revised edition


Parimad pakkumised müüjalt Bookstore Krisostomos