Brief History of Pasta: The Italian Food that Shaped the World Main

Täpsustused:
Autor: Luca Cesari, Johanna Bishop
Lehekülgede arv: 368
Ilmumisaasta: 2022
Kauba ID: 13520756
Äpis TASUTA TARNE al 15 €
2048
Lisa korvi
Sinu linn

Omniva pakiautomaat

21. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

21. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

DPD pakiautomaat

21. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

21. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

21. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

21. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Smartpost pakiautomaat

21. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

DPD pakiautomaat

21. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Postkontor

21. oktoobrist

TASUTA TARNE al 20 €
000

Kuller

21. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

  • 94% ostjatest soovitaks seda müüjat.

Toote kirjeldus: Brief History of Pasta: The Italian Food that Shaped the World Main

If pasta is a religion, this book is its sermon' Russell Norman, founder of Polpo and Brutto 'Rewarding ... you discover a lot about Italy here ... huge fun Sunday Times In one shape or another, pasta has been an Italian staple since the days of ancient Rome. It has been the food of peasants, the pride of royalty and a culinary badge of honour for Italian emigrants all over the world. It's hard to imagine Italy without pasta, yet the history of the country's most famous food has changed with the fortunes of eaters and cooks alike. In A Brief History of Pasta, discover the humble origins of fettuccine Alfredo that lie in a back-street trattoria in Rome, how Genovese sauce became a Neapolitan staple and what conveyor belts have to do with serving spaghetti. Meet the people who have shaped pasta's history, from the traders who brought pesto to the world to the celebrity chef who sparked national outrage by adding an unpeeled garlic clove to his recipe for amatriciana sauce. Renowned culinary historian Luca Cesari delves into the fascinating variety of his country's best-loved food, serving up the secrets behind the creamiest carbonara, the richest ragu alla Bolognese and the tastiest tortellini.

Üldine tooteinfo: Brief History of Pasta: The Italian Food that Shaped the World Main

Kauba ID: 13520756
Kategooria: Retseptiraamatud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,03 x 0,14 x 0,22 m, 0,46 kg
Kirjastus: Profile Books Ltd
Raamatu keel: Inglise keel
Kaane tüüp: Kõva
Vorming: Traditsiooniline raamat
Tüüp: Põhiroog
Raamat väljavõttega: Ei
Autor: Luca Cesari, Johanna Bishop
Lehekülgede arv: 368
Ilmumisaasta: 2022

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Brief History of Pasta: The Italian Food that Shaped the World Main
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Kaup24.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki